lauantai 6. toukokuuta 2017

R & A Australiassa: O´Briens Crossing ja Jolong

Perjantaina 31. maaliskuuta ajeltiin Ballaratista seuraavalle yöpaikalle hyvissä ajoin, joka oli O´Briens Crossing. Se on kyllä tähän astisista yöpaikoista mun lemppari. Aika pitkään sai ajella sellaista kapeaa, mutkaista ja mäkistä tietä taas, mutta se oli sen arvoinen. Alhaalla solassa joen varressa (joka oli kyllä valitettavasti sillä hetkellä kuivunut) jylhien kallioiden ympäröimänä oli niin sellainen olo, että nyt ollaan luonnon helmassa. Käytiin vähän käpöttelemässä jokea eteenpäin ja ihmettelemässä. Mä onnistuin tiputtamaan avaimet, mutta onneksi löydettiin ne.



Jo autossa, ennen kun oltiin tultu perille O´Briens Crossingille Akulle tuli tosi outo himo leipoa kakku... Sillä oli mukamas hyviä ideoita kakkupohjaan (kikherneitä, pähkinöitä ja kuivattuja aprikooseja), ja mä en vaan halunnut uskoa, että se on nyt tosissaan kun se niin virnuili. No, autolle päästyä kävelemisen jälkeen se alkoi blendailla pähkinöitä ja kuivattuja aprikooseja keskenään ja loihti meille kakun, jonka se vielä kuorrutti vegaanisella valkosuklaalla. Oli hyvää. Oikeesti.



Ballaratista oltiin ostettu kirpparilta 5 dollarilla Will&Grace-DVD tylsiä hetkiä varten ja Big W:stä (Tokmannin tapainen) löytyi vielä unelmien täyttymys Moderni Perheen 7. tuotantokausi, jota innoissamme oltiin alkamassa katsomaan, kun ei nettikään toiminut. Sitten tajuttiin, ettei tietsikassa oo levypaikkaa! Jäi sarjat katsomatta. Pelailtiin sitten Uunoa ja mä luin Bridget Jonesia Akulle ääneen. Relattiin. Parasta. 


Aamupäivästä käytiin taas pieni kävelylenkki heittämässä ennen lähtöä. Siinä joku mies tuli juttelemaan Akulle, ja kertoi käyneensä useita kertoja siellä, eikä joki ollut koskaan ollut kuiva ennen. Sinänsä harmi, mutta oli se silti hieno :)



Lähdettiin ajamaan kohti Jolongia, missä ystävämme Mia oli ollut heppojen kanssa töissä. Suunnitelma oli nukkua yksi yö siinä farmin pihalla ja sunnuntaina aloittaa matka kolmistaan. Aprillipäivän kunniaksi ajettiin hissukseen pihaan, ja juksattiin Miaa, että vaihdelaatikko hajosi, tilataan uus, ja sen tuloon voi kestää viikko, että me joudutaan nyt varmaan olemaan tässä vähän pidempi tovi. Mia alkoi jo selittämään työkavereilleen tilannetta, joten siinä vaiheessa oli pakko paljastaa, jotta suuremmalta hämmennykseltä säästyttäisiin. Käytiin illastamassa turhan kiireisessä, hienommassa intialaisessa ja vähän suunniteltiin tulevaa reissua. Sunnuntaina lähdettiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti