lauantai 18. tammikuuta 2014

Nukketalo palaa

Paljon. Paljon on asiaa. Tai no paljon on tapahtunu. Jaa, mistäs sitä sit alottelis.
Tosiaan kouluun oli paluu tuossa viime viikon tiistaina. Jee, oli kyllä mahtavaa. Lomailu alko jo rasittaa ja todella turhauttaan. Rutiinit ja tietynlaine päivärytmi hävis niin olemattomiin ja päivät vaan oli oikeesti sitä sluibailuu, mistä tulee huono omatunto, he. Joo, pitää osaa relaa, mut mulle olis riittäny sit kuitankii vähä lyhämpi loma.. No juu, enivei.
Viime viikolla me yhisteltiin Ullan nykäritunnilla ääni liikkeeseen. Tuli hauskoja juttuja parityöskentelyssä, kun toinen liikkuu ja toinen puhuu. Ei-tanssijat ei luultavasti gottaa pointtii (uu, uus, tosi typerän kuulonen sanonta), mut ei o minu murheeni, hih. Katariinan tunneilla homma meni aina vaan hölskyttelyks ja autenttiseks liikkeeks. Mut ei se mitään, tuli kyllä hyviä hetkiä ja se oli musta hyvä starttaus uudelle lukuvuodelle!
Mä tein vähän niinkun toisenkin uuden vuoden lupauksen. Tai no siis, päätin vaan et nyt elämä reilaan ja kuntoilua kehiin. Ai joo niin, Sonja vei mut kuntosalille. Voi jeesus oikeesti, mä vaan en niin kuulu sinne, mut täytyy kyllä nyt vaan löytää oikee suhtautumistapa, et selviäisin siellä. Mua vaan häirittee ne kaikki tyypit, jotka naureskelee ja stalkkaa (itse kuvittelen... -.- ), mut jostainhan se on jukolauta alotettava!
Sonjan kanssa ex-temporee päätettiin starttaa meijän LOTR (Lord of the Rings)-putki jo viime viikon perjantai-iltana, joten niinhän se sitten alko. Tosin kaikki maailman voimat ja jumalat koetteli meitä koko viikonlopun ajan. Perjantaina Viaplay alko osottaan niin pahasti mieltään, että se oli kilautettava sit asiakaspalveluun. Noo, palvelu oli ystävällistä juu ja hommat alko sit kulkeen ja päästiin jopa kirjautumaan sisään. No mitäpä sitte, totta kai se pätkii niin jumalattomasti sitte ja aina piti pistellä pauselle, josko se latautuis pikkuse etijäpäi. Sonja selvis vähä ennen puolta yötä kotiin.. :D Sitten koitti lauantai. Meijän salillemenosuunnitelmat meni plörinäks, Sonjalla tauti alla ja mulla kroppa niin jäkissä, et se olis ollu turhaa. Tehtiin kuitenki suunnitelmien mukaan thaikkusafkaa! Njam!
LOTR 2:sen ja 3:sen kattelu suju samaan malliin, ku ekanki. Lagilagilagi. Jeejee. Välissä juotiin teetä ja pelailtiin Aliasta, ku ooteltiin sitä jumituksen taantumista.. No, saatiin katottua ja Sonja hullaantu Taru Sormusten Herrasta- maailmaan. Mission completed!
Tää viikko meil oli liike-ja äänikurssi. Oli hauskaa mölistä ja heilua ja meno oli ku mielisairaalassa. Voi hitsi, jos olis saanu videolle niitä meijän tunteja! No, säilyypi mielessä muistoissa ainakin. Tän viikon päätteeks olin kuitenki superväsynyt, ja eilen perjantaina mä menin viikonloppuun nähden aika ajoissa nukkumaan. Voi, aamulla oli ihana herätä, kun sälekaihtimien raoista pilkotti tuhannet auringonsäteet! Se tuntu vaan jotenki arvottomalta, kun niihin heräs yksinään :D En tiedä, elokuvat, murr. Niissä se on aina niin söpöä herätä kaksin. No pöh. Kuitenki. Hirveesti pitäs vielä touhuta tänään, mutta ainakin ruoka pöriseee nyt hellalla, joten elintärkeet asiat on suoritettu. Illalla sauna. Noniin, nyt tää menee jo turhaks löpinäks. Ehkä mä kirjottelen jotain syvällisempää illemmalla. Piip.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti